MOBILBOARD představí Wi-Fi router nové generace

Nový Wi-Fi router má několik technických vylepšení

MOBILBOARD představí NOVINKU

Jedná se o zařízení vhodné pro veřejnou dopravu, které je právě uváděno na trh a spolehlivě zajistí Wi-Fi free pro cestující.

Špičkový router pro váš internet

Nový Wi-Fi router je výkonnější, rychlejší, odolný pro podmínky mobilního Hotspotu a má několik důležitých technických vylepšení.  Velkou výhodou je vzdálený management a monitoring, umožňuje odbavení až 55 cestujích najednou.
V ceně je 3 letá záruka.
 
Pokud dopravce hledá odpovědi na otázku jaké parametry jsou důležité a jak si správně vybrat zařízení pro šíření internetového signálu ve voze – informace mu poskytne prezentace v Seminární sále Foyer Levého křídla Průmyslového paláce. MOBILBOARD poskytne zkušenosti s provozem Wi-Fi v autobusech, trolejbusech a tramvajích. Vysvětlí možnosti využití online dohledu v praxi – proč je důležité mít vzdálenou správu a na co je potřeba.
 
MOBILBOARD je dodavatel řešení internetu do vozidel veřejné dopravy a provozovatel reklamní sítě Wi-Fi reklama. V roce 2014 se stal výhradním partnerem pro veřejnou dopravu společnosti Smart-Con s. r. o., který je výhradním distributorem pro CZ a SK společnosti ADVANTECH – globálního výrobce routerů pro průmyslové aplikace.

Dopravci mohou využít nákupu Wi-Fi routerů s nákupem nového vozu (dohodnuto s předními výrobci autobusů).
Kvalitní Wi-Fi zařízení s online dohledem zajistí dopravci v budoucnu návratnost své investice prostřednictvím monetizace uvítací stránky v prodejní síti Wi-Fi reklama.